Jogi nyilatkozat

Általános feltételek

Feltételek és felhasználási feltételek www.turism-ilvamica.ro helyszínen (a helyszínen) meghatározza azokat a feltételeket, amelyek alapján bárki belépni az oldalra, és a kínált szolgáltatások az oldalon keresztül. Ezek a feltételek érdemes közötti megállapodás Városháza Ilva Mica (a továbbiakban: Pcim), a tulajdonos és a rendszergazda a helyszín és a szolgáltató www.turism-ilvamica.ro, minden olyan személy, aki hozzáfér weboldalt, amely meg akarja használni www.turism-ilvamica.ro szolgáltatásokat. Nem fogadja el ezeket a Feltételeket, vagy bármely rendelkezése ezek kötelezettséget vonzza ez a személy megállítani elérni a weboldal segítségével a szolgáltatásokat.

A személyes adatok védelme
Törvény szerint nem. 677/2001 az egyének védelmérol, tekintettel a személyes adatok feldolgozása és szabad mozgása az ilyen adatok, módosítása és kiegészítése, és a törvény. 506/2004 vonatkozó személyes adatok feldolgozása és a magánéletnek az elektronikus hírközlési ágazatban, Pcim fogja kezelni biztonságosan és csak meghatározott célból, a személyes adatok a felhasználók által megadott.
A felhasználók értesítést kapnak, amikor a személyes adatok feldolgozása az általuk annak érdekében, hogy optimális feltételek biztosítása, a Pcim, Internet szolgáltatások, hirdetési szolgáltatások, marketing és reklám szolgáltatások statisztikákat. A kategóriában dedikált felhasználók számára, hogy személyes adatokat annak érdekében, hogy hozzon létre egy érvényes azonosítóval és részesülhet által kínált szolgáltatások Pcim. Hozzon létre egy fiókot felhasználók keretében kell elvégezni aláírt szerzodés Pcim és használt, a hibát okozó szerzodés termienilor törlése a felhasználói adatokat. További részletekért kérjük, forduljon a felhasználók közvetlenül Pcim: tel. +40263-373554, E-mail: primaria_ilvamica@yahoo.com

Anyagok és információk hozzáférhetok
Tartalom, design, grafikai elemek, technikai források valamennyi szolgáltatások és létesítmények jelen és a jövo, hacsak nem kifejezetten említi a másik tulajdonos, a források oldalon, de bármilyen más anyagot nem továbbítható semmilyen formában és / vagy a A felhasználók (közvetlen vizualizációs a honlapon, hírlevelek, stb), és Pcim tartoznak weboldal tartalmát.
Honlap tartalom kizárólag személyes célra megjelenítésével egy személyi számítógép vagy más elektronikus eszköz megjelenítésére egy weboldalt és / vagy a nyomtatás / letöltéshez, a személyes és nem kereskedelmi egyes dokumentumok vagy információk kifejezetten kijelölt állapotban tartani változatlan mindazokat az elemeket, amelyek kapcsolódnak a szellemi tulajdon és egyéb tulajdonosi jogokat és felhasználási feltételek információkat szolgáltat.
Bármely használata weboldal tartalmát harmadik felek által eltéro célra a személyes, lehet csak írásbeli engedélyt, és kifejezett elozetes Pcim és feltételek kizárólag Pcim. Lehet, hogy nem másolni, letölteni, reprodukálni, közzétenni, transzfer, eladás, forgalmazás, részleges, teljes vagy módosított tenni a honlapon, vagy bármely részén az Oldal tartalmával vagy annak bármely részét más okból, mint személyes és nem kereskedelmi használatra. Pcim fenntartja magának a jogot, hogy perelni minden olyan személy és / vagy szervezet, amely sérti a fenti rendelkezéseket. Felhasználására vonatkozó kérelmeket tartalom bármilyen célra oldalra kivéve a személyes címen lehet: primaria_ilvamica@yahoo.com

Mindenki, aki küld semmilyen módon információt vagy anyagot a helyszínen vállalja, hogy nem sérti a szerzoi és egyéb szellemi tulajdonjogok, hogy egy harmadik fél is hivatkozhatna kapcsolatban anyagok és információk küldött a helyszínre, és személyek küldo információk vagy anyagok bármilyen módon megérteni és elfogadni, hogy megsértette ezt az adót nem folytathatnak semmilyen módon a felelosséget Pcim, de csak a felelossége azoknak személyek.
Pcim nem állíthatja tulajdonosi jog az anyagok küldesz, vagy a felhasználók nyújt. Benyújtásával anyag, a felhasználók egyetértenek abban, hogy megadja Pcim engedélyt, hogy olyan anyagokat is beleértve másolni, terjeszteni, továbbítani, közzétenni, reprodukálni, módosítani és ezeknek, hogy mondjon nevet kapcsolatban anyagok általuk benyújtott és a jogot arra, hogy ezeket a jogokat bármely vagy partnere. Nem állítják, sem adhatnak semmiféle ellentételezést az anyag a fent leírt módon.

Jogi nyilatkozat
Pcim nem vállal kötelezettséget, és nem garantálja, közvetve vagy kifejezetten a tartalom által szállított partnerei és a felhasználók az oldalon. Pcim mindent megtesz, hogy biztosítsa a pontosság és helyességét szereplo információk a honlapon, és megkísérli kijavítani a tévedések és kihagyások a leheto leggyorsabban. Azonban Pcim nem felelos a pontatlanságok, hibák vagy kihagyások által szolgáltatott információk kereskedelmi partnerei és / vagy a felhasználók, valamint helyességéért és e információ pontosságáért.
Különösen, Mezei felhasználók vállalja, hogy kártalanítja Pcim bármely bírósági vagy extrajudicira, amelyek eredményeként jön létre a visszaélés vagy csalárd használatának az oldalon. Abban az esetben, vis maior, Pcim csapat teljesen mentesül a felelosség alól. A vis maior esetét közé tartozik, de nem korlátozódik: a muszaki berendezések meghibásodásának Pcim hiánya muködo internet-kapcsolat, nincs muködo telefonvonalak, számítógépes vírusok, illetéktelen hozzáférést a webhely rendszerek, muködési hibák, stb
A felhasználók egyetértenek abban, hogy védjék és biztosítsák Pcim származó minden olyan követeléssel, igénnyel, akciók, díjak, veszteségek, kár, költség (beleértve, korlátozás nélkül az ügyvédi díjakat is), költségek, ítéletek, határozatok, bírságok, rendeleti vagy származó egyéb kötelezettségekre vagy kapcsolódó minden olyan intézkedés, hogy a felhasználó használja www.turism-ilvamica.ro szolgáltatásokat.

Megváltoztatása Feltételek
Pcim joga van módosítani bármikor és bármilyen módon bármely rendelkezése a feltételek elozetes értesítés nélkül, és anélkül, hogy kötelesek teljesíteni minden más formalitás használatát. Bármilyen változás teljes mértékben és feltétel nélkül elfogadja oldal a felhasználók egyszeruen használja vagy éri semmilyen nyújtotta lehetoségekkel www.turism-ilvamica.ro beavatkozni bármikor a mutét után a változás, és nem fogad el semmilyen változtatást vonzza a kötelezettséget, hogy a felhasználó megálló elérése Honlap és / vagy a honlap használatának szolgáltatásokat.

Alkalmazandó jog. Perek
A felhasználók jogai és kötelezettségei Pcim helyszínen által meghatározott feltételek és az összes joghatással termelnek jelen feltételek kell értelmezni, és szabályozza a Román hatályos jognak.
Bármely vitát eredo vagy az ezekkel kapcsolatos Feltételek rendelkezései békés úton rendezni. Abban az esetben, lehetetlen megállapodásra jutni, a vitát kell rendezni az illetékes román bíróság területen belül található a falu Ilva Mica.